استرالیا، کاردار ایران را احضار کرد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

استرالیا، کاردار ایران را احضار کرد

وزیر امور خارجه استرالیا در ادامه مداخله‌جویی این کشور در امور داخلی ایران با هدف حمایت از اغتشاشات اخیر گفت دولت این کشور بار دیگر کاردار ایران را احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ پنی وانگ وزیر امور خارجه استرالیا در ادامه مداخله کانبرا در امور داخلی ایران با هدف حمایت از اغتشاشات اخیر، در سنای این کشور گفت دولت استرالیا بار دیگر کاردار ایران را به دلیل آنچه «سرکوب وحشتناک اعتراضات» خواند، احضار کرده است. 

 

وی در ادامه موضع ضد ایرانی خود، گفت: ما به همکاری با شرکای بین‌المللی خود و در داخل دولت برای افزایش فشار بر ایران به دلیل نقض فاحش حقوق بشر ادامه خواهیم داد. 

 

پیش‌تر، آنتونی آلبانیزی نخست‌وزیر استرالیا در اظهاراتی مداخله‌جویانه درباره اوضاع داخلی ایران نظر داد و از اغتشاشگران حمایت کرد. وی همچنین نسبت به تحولات داخلی ایران ابراز نگرانی کرد.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه ۲۵ آبان به اظهارات مداخله‌جویانه نخست‌وزیر استرالیا درباره تحولات داخلی ایران واکنش نشان داد و گفت: به نظر می‌رسد نخست‌وزیر استرالیا بر اساس اطلاعات نادرست، رویکرد نادرستی را در پیش گرفته که کمکی به روابط دو کشور نمی‌کند. ما آمادگی داریم در تهران و کانبرا روایت درست و به دور از جنجال رسانه‌ای در خصوص تحولات ایران را در اختیار دولت استرالیا قرار دهیم.  

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره اتهامات حقوق بشری استرالیا علیه ایران هم با تأکید بر اینکه احترام متقابل و اتکاء به واقعیات بهترین راه پیشگیری از آشفتگی در دیپلماسی است، تصریح کرد: استرالیا با پرونده پر چالش حقوق بشری از قتل پناهجویان تا قتل ۵۰۰ بومی در زندان‌های این کشور و منع تحقیق حرفه‌ای در این موارد، فاقد کمترین مشروعیت اخلاقی برای موعظه در باب حقوق بشر است. 

 

کنعانی همچنین پناه دادن به گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب و سکوت در قبال حمله وحشیانه تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ توسط دولت استرالیا را نشانه‌ای از استاندارد دوگانه در قبال حقوق بشر خواند و افزود: در این ارتباط سفیر استرالیا به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فراخوانده و هشدارهای لازم از طریق وی منتقل شد.

 

گفتنی است وزارت امور خارجه ایران پیش از این در هشداری از هموطنان ایرانی خواست که از سفر غیرضروری به استرالیا بپرهیزند. این وزارتخانه با اشاره به احتمال بازداشت خودسرانه و استرداد به دولت‌های متخاصم، به هموطنان ایرانی توصیه کرد که درباره سفرهای غیرضروری به استرالیا تجدیدنظر کنند. / فارس

ارسال نظر